Johan Koopman & Judith Jamin
Johan Koopman & Judith Jamin

Ongeveer 20 jaar geleden vielen wij als een blok voor het mooie Lötschental in het zuiden van Zwitserland. Sindsdien zijn we per jaar een aantal weken te vinden in Kippel en inmiddels maken we deel uit van deze mooie, authentieke gemeenschap.

 

Doordat ons huis midden in het dorp staat komt bijna iedereen van het dorp wel een keer langs en maken we geregeld een praatje met alle buren.

 

We hebben in de loop der jaren een flink aantal vaste gasten mogen verwelkomen die het er net zo heerlijk vinden als wij. 

 

Ausserdorfstrasse 10  3917 Kippel (CH)

Authentiek Zwitsers huis

In het hart van Kippel, het schilderachtige tweede dorpje van het Lötschental in Zwitserland bevindt zich ons vakantiehuis: Haus am Trog. Het ligt naast de trog waar continu fris bergwater in stroomt. 

Het huis bestaat uit drie lagen waarvan de bovenste en de onderste te huur zijn; de middelste laag is van een andere eigenaar. Het huis is uitermate geschikt voor verblijf van een gezin in het bovenhuis met bijvoorbeeld opa en oma in de studio.

Op loopafstand van Haus am Trog bevinden zich een bakker, een supermarkt, een parkeergarage, de ski-verhuur en de gondel naar het skigebied. In- en uitladen kan voor de deur.